Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Saya manusia je pun


Saya manusia....
Banyak buat silap, suka buat salah, malas, tak suka tanggungjawap dan macam2 lagi.
Tapi, saya sentiasa membaiki diri dari hari ke hari.
Janganlah fikir saya nak terus-terusan jadi yang jahat, kotor.
Saya nak juga jadi yang baik, cantik.

Kalau saya tersalah, betulkan saya.
Kalau saya terlupa, ingatkan saya.
Sebab saya manusia....
Tak akan saya jadi sempurna 100%



0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts