Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Akuarium Idaman

Al-Fikr memang suka dengan ikan....Terutama ikan yang kecil, sparky dan lincah.... (sebab tu ada ijazah pasal ikan)
Tapi ikan2 nie bkan cam kucing, hamster dan lain2. Ikan nie kena letak dalam air (sebab ikan hidup dalam air). Dan air nie kena r letak dalam bekas cam baldi, tempayan, tong besi....So, nak bela ikan kena r tahu serba sedikit tentang bekas air aka akuarium (Aquarium).

So bagi yang minat membela ikan, Al-Fikr nak kongsi beberapa design akuarium yang menarik. Bagi yang tak minat, enjoy jer. Tak rugi pun....

iMacquarium

 Light bulb aquarium

Sink Aquarium

Globe aquarium

 Decorative fish tanks

Akuarium nie semua memang cantik. Tapi bukan semua rekaan nie selesa untuk ikan2 tu. Just for reminder, akuarium boleh decorated cantik2, tapi ikan2 perlu juga dijaga. Kalo tak jaga, better lepaskan dari aniaya....

Gambar diambil di sini

1 critique:

RIAN said...

cantik !
beznye kalu dapat tengok life.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts