Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Game - Plants VS Zombies

Plants VS Zombies  

 Nie r game yg aku main time2 xbest skang....
 
Game nie dh lme ada kt dlm PC aku, just xmain jer....
So sbb dh bosan main game yg Rating 13+ & 15+ + lg nagn gamepaly yg xsantai, so aku pun main r game nie....
Mula2 bosan gak, psl leceh nk main ikut step....
But, with increasing level + lg ngan top up plant2 yg comel + cute + weird power 
lawan lak ngan zombie2 yg x eerie tp klaka + gerak slow mo
level exciting aku jd high....

overall game ni best.... 







0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts