Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Obsession....It is something to be reckoned with


Tajuk entry yg melampau....Hahahaha....
Tapi memang nak cakap pasal obsession pun. Al-Fikr's Obsession.

Baru2 nie sangat obses membaca 2 buku dibawah

House of Night #8: Awakened

Vampire Diaries

Dan juga tengah menonton cerita yang ini


Anime Shiki

Hahahaha....Agak2 sewel disitu. Kalau ada yang pandia, sensitif dan peka, mesti korang perasan persamaan bahan yang terpapar. 1 persamaan yang nyata. 1 jer, tak lebih.....

Dan sedang baca komik ini juga, Just ini jer, yang berlainan dari 3 kat atas....

Hitman Reborn!

Even REBORN! lain, tapi Al-Fikr still suka dengan citer die.....
Well Bub-bye for now....


p/s: kalo ada yang teka tepat persamaan itu, 
boleh komen dan berikan jawapan. 
Ada masa maybe ada entry special tuk korang.
Just a-big-MAYBE....

0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts