Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Ikatan Tali Kasut


Insan A: Weh lawa kasut....Baru beli?
Human Z: Baru beli....Smart-kan design die.
Insan A: Smart design kasut jer....Cara ko ikat tali kasut tu....Old Skool.
Human Z: ......... (tak terkata)

Pernah tak korang rasa cam situasi kat atas? Mesti pernahkan.
Nak buat macam mana kan. Dari mula2 belajar ikat tali kasut,  sampai sekarang; yang beza warna tali kasut, berapa lubang tali kasut dan kedudukan lubang tali kasut tu. Tu jer....
Bukan tak pernah terfikir nak cuba ikat tali kasut tu ikut cara lain, tapi lecehlah....

Jadi, sekarang Al-Fikr nak kongsikan beberapa cara mengikat tali kasut.
So, nanti kasut korang akan nampak lebih trendy walapun ada orang yang pakai kasut sama pattern dengan korang....

















kredit kepada Dumage




1 critique:

RIAN said...

co0l. comel. =.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts