Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Blogwalking software & Kempen Youthsay

Huhuhu....Al-Fikr dah try dah blogwalking software nie. Nak tau pe die blogwalking software nie, klik sini (sebab Al-Fikr kenal software tu kat sini). Software nie mmg best. Serius best. Terima kasih kepada pembina software nie.

Tapi (nie yang tak best nie), ada yang guna software nie tuk promote kempen youthsay kat c-box+shoutmix bloggers. Memang sengal r alien tu. Tinggal link tuk kempen youthsay. Klik kat name dalam c-box+shoutmix tu kuar page kempen youthsay. Urgghh....Geram jer bila klik link tu. Tak tau r pe nak cakap. Bukan kita yang menilai perbuatan kita, tapi orang lain. So Al-Fikr nilai mereka nie sebagai orang yang..... (diam membisu sebab tak jumpa perkataan yang sesuai).

Bloggers2 nie blogwalking tuk up traffic ke page diorang, Maybe untuk dapatkan khalayak pembaca atau just nak orang datang blog dan klik iklan nuffnag.... Tapi kalau dah exchange link kempen youthsay, orang lain yang untung. Bloggers klik link dalam c-box+shoutmix, ingat leh tengok blog orang lain, tapi ter-support lak kempen youthsay....Rabak-koyak-hancur hati si bloggers....

Kesimpulannya, kita....
Gunakanlah kemudahan yang ada mengikut kesesuaian. Jangan salah guna untuk kepentingan diri sendiri dan menyusahkan (menyakitkan) orang lain.

1 critique:

Rina (◕‿◕)✿ said...

mcm teringin je nak donlod blogwalking software! thanks for sharing :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts