Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Almost hit the 100 mark

Yaaaaayyyyyyyy....
Nmpk cam best je kan title atas tu....
Memang r best, blog ni dh nk smpai milestone die yg 1st....
Hit 100 post....
Fuahahah....Milestone, oooo....milestone....
So adakah ia dpt hit 100 post?
Kita nnatikan bila posting tu dh smpai bbtol kat no 100....
Fufufuu....

0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts