Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Kegilaan Kanak-Kanak


Kanak-Kanak....Bila sebut jer perkataan ini berbagai emosi kita boleh lihat. Ada yang suka, geram, pasrah, mengamuk, sedih dan macam2 lagi.... (Al-Fikr tak suka kanak2 bawah 8 tahun).

Kanak2 ini ada kegilaan mereka yang tersendiri. Mereka meneroka dunia melalui deria mereka, dengan ilmu yang terbatas, dengan sifat ingin tahu dan tanpa mengenal bahaya atau risiko. Tapi itulah kanak2.... Mereka dengan dunia mereka sendiri....


Arrrgghhh....Aku tak suka orang tua nie!!!


Hai, Mak! Saya besar nanti nak jadi tukang cat. Adik lak nak jadi tukang solek mayat....


Dalam TV tak bagi cuba benda nie....Kalau aku try apa jadi, hah?


Aku nak buat stunt yang Tony Hawk sendiri tak pernah buat....


Doggy, Doggy....Ko jadi r kanvas aku hari nie....Parents aku tak bagi aku conteng dinding lagi....Nanti diorang tak bawa aku pegi McD lagi.

Gambar di ambil dari sini


0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts