Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

New Series: Once Upon a Time


Series Premier: Oct, 28th 2011


Everything you ever read about Fairytales is true. The residents of Storybrooke are living proof...
This series tells about the colliding of fairytale & modern world.

Ini juga 1 lagi siri drama baru tuk TV Amerika. Dah tulis kat atas tarikh start siri ni, so kena tunggu dulu tuk wat ulasan lanjut. 

Emma Swan (Ginnifer Goodwyn) seorang wanita yang berdikari, dan memang hidup sendiri sejak ditinggalkan ketika masih bayi. Tapi kehadiran anak yang pernah dia tinggalkan mengubah segalanya. Henry (Jared Gilmore) kini 10 tahun memerlukan bantuan Emma. Henry percaya Emma datang dari dimensi lain dan merupakan puteri kepada Snow White & Pronce Charming yang hilang. Segala logik dunia berubah apabila keadaan di Storybrooke menjadi kacau-bilau apabila watak2 kisah dongeng mula muncul-tapi mereka tak ingat siapa mereka asalnya. Dan seperti tema kisah dongeng, kisah pertempuran pihak baik dan jahat pun berlaku. Dan Emma mesti terlibat sama.






0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts