Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Best Friend: Not-So-Great-Friend

Al-Fikr ada seorang kawan yang kalau orang tengok dari luaran (sahaja) nampak macam rapat.... Ibarat kata orang BFF (Best-Favourite-Friend)....

Tapi kebenarannya, kami bertentangan. Tak ada satu perkara pun yang menyimpulkan kami ke simpulan yang sama. Perbezaan yang jelas dan nyata.... Kami ibarat kutub magnet yang sama; saling menolak tapi masih ada nama yang sama....


Satu2 perkara yang sama antara Al-Fikr dengan kawan ini ialah kami manusia. General sangat? Memang kena general pun. Sebab kitorang tak ada persamaan langsung. Tak kisah dari aspek apa pun.

p/s: tiada kena mengena dengan sesiapa yang sudah mati.
Cuma yang hidup dan yang akan mati sahaja.
Maaf dipohon jika ada yang terasa....

1 critique:

cik hani said...

aku suke entry ni...haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts