Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Ladang Anggur Idamanku


 Ladang anggur di Barossa Valley, Australia

Al-Fikr suka makan anggur. Waktu umur Al-Fikr still bawah 14, Al-Fikr pernah berangan nak ada ladang anggur sendiri. Tapi bila belajar, belajar, dan belajar lagi minat nak ada ladang anggur tu hilang. Sebab....Leceh r nak jaga ladang anggur. Ladang anggur nie, kena r luas baru cantik, sedap mata memandang. Tapi tanah kat Malaysia nie cam terhad jer. + lagi pokok anggur nie, susah nak berbuah kalau tanam kat Malaysia (pengalaman  sendiri). Tapi still best kalau ada ladang anggur sendiri....

1 critique:

mox said...

if da minat terus kan jee laa .
mox suke makan anggur ,
nnt bole beli kad ladang u jee . hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts