Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Off Day-Annual Leave-Off Day


Pe motif tajuk entry nie? Agak2 poyo jer bunyi....
Well itulah weekend Al-Fikr. Off day (Sabtu) - Annual Leave (Ahad) - Off Day (Isnin)
Bunyi cam best jer dapat cuti 3 hari (memang best pun....)

Dengan gaji yang baru masok tengahmalam tadi (check transaction online-ada tarikh+masa) dan dah bayar PTPTN pagi tadi....Dengan duit yang ada+cuti 3 hari nie, rasa cam nak enjoy jer....

Jadi mari fikir nak buat apa weekend nie? (selain tengok final Piala Malaysia+EPL)


0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts