Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Youth In Revolt



Youth in Revolt

Cerita nie memang bukan love story yang sweet+romantic. Tapi nie love story  yang menjadikan korang seorang penjahat kerana cinta....

Cerita pasal Nick Twisp (Michael Cera) yang jumpa seorang gadis, Sheeni Saunders (Portia Doubleday). Memula nampak macam couple biasa, tapi Nick yang nerd kena ubah diri dia kalo dia nak couple serius dengan Sheeni. So Nick create alter ego, Francois dan mula jadi jahat sampai dia jadi buruan polis. Memang best, especially part yang Nick wat kebakaran besar+letupan kereta....

 Kalau korang rasa berbaloi jadi jahat kerana cinta, korang layan r cerita nie....


Kalau aku jadi jahat, ko nak jadi awek aku tak?




0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts