Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Too much to blog about, so little time I have and ....

Sekarang nie memang kurang masa nak online....Penat bekerja itu memang biasa, tapi yang jadi masalahnya adalah masa dan juga PC. Ya, masa dan PC....

Sejak bekerja shift petang nie, masa mengadap PC pundah kurang.... Balik kerja dah awal pagi, sampai rumah, mandi2, makan2, tido. Bangun2 dah tengahhari.... Siap2, pergi kerja dah.... Tah bila nak ngadap PC pun tak tau.

To top it up, I'm using somebody else PC.... It do sound bad. Really bad.... So, blog saya ibarat tertinggal di satu kawasan gersang tanpa pertambahan entry.... Too bad....

Sangat sedih, sebab ada banyak benda best untuk share dengan 1 dunia. Banyak perkara best yang perlu pandangan sedunia. Dan banyak lagi yang untuk kita sama fikir dan sebar.... ( Yes, my new tagline is 'Think & Spread' / 'Fikir & Sebar' )

But no worries, problem always have a solution. So, suck it up.... The solution will come and the problem will go....


0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts