Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Brand New Feeling....My Weekly Playlist 1

Ahahaha....Rasanya dah lama dah nak buat benda ni. Planning ni lewat terlaksana mungkin sebab malas (sebab utama), takde masa, takde internet (kes paling nyata) dan macam2 lagi alasan....

So sebagai mukadimah baru, Al-Fikr ceritakan perkara best ini. Dalam MP3 player Al-Fikr ada banyak lagu. Tapi akan ada 1 playlist dengan 5 lagu sahaja. 5 lagu ini akan bertukar tiap2 minggu dan akan didengar untuk 1 minggu 2 tanpa ditukar2. Dengarlah sampai muak....

So, sebagai mukadiamh juga, My Weekly Playlist akan ada 5 lagu. Tapi sebab ini bukan MP3 player, ia akan ada video (official & x official). So below is this week list....



Hoobastank - The Reason (Haha.... Best ever for me, so 1st song is the perfect place)



Nadia's Picture Show - Menunggu Dirimu



Ukays - Keran Pepatah Lukaku Berdarah (ahaks....karok version)



Ingrid Michaelson - Turn to Stone



Flop Poppy - Cinta (haha....agak antik lagu ini)


Ini playlist personal. Even agak random tapi still best....So, no hard feelings....





0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts