Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

LIfe in High Speed Shutter

Antara kegemaran Al-Fikr adalah menjadi pengambil gambar (jurukamera tak sesuai, sebab tak buat duait dengan mengambil gambar dan tak pro). Ambil gambar segala benda dari yang biasa2 sampai ke yang tak masuk akal....

Bila dah suka ambil gambar nie, main2 dengan function kamera tu dah jadi kemestian. Takat pakai auto setting nie, kalo nak cepat (malas), bolehlah. Tapi kalau nak kualiti tinggi, gambar cantik, nampak natural kenalah  main2 dengan aperture, shutter speed, focus dan bla, bla, bla....

So, sebagai peringatan dan buat motivasi sendiri untuk jadi lebih baik, tak salah nak merujuk gambar2 pro. So, kat sini Al-Fikr nak kongsikan gambar2 yang diambil dengan high speed shutter....Enjoy.

























p/s: gambar di ambil dari sini

0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts