Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Which are you? Smart? Stupid?

Ni, bukan nak cakap camne nak jadi pandai dari bodoh, atau camne nak jadi bodoh bila sudah pandai. BUKAN.

Al-Fikr just nak share banned advertisement from DIESEL tuk siri wear BE STUPID. Maybe ada gambar yang boleh masuk kategori Bold & Dangerous, tapi mesej yang cuba disampaikan itu yang patut dihayati (even mesej tu nampak sangat tak patut diikut dan dihayati). So, enjoy....





















p/s: gambar diambil dari sini

0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts