Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Ada yang nak kenal saya (lebih-lebih)?

 Disturbance yg jerit kat shoutbox request profile

Wooot....Disturbance! Finally ko sampau gak kat Blog Al-Fikr!
Welcome, Welcome, Welcome! You can come in! (cam nk invite Vampire masuk umah lak)

Disturbance ini adalah kawan Al-Fikr kt tempat kerja lama (Bukit Merah Laketown Resort).
Dia bukan bloggers, tp kaki blogwalking.
Dia juga adalah kaki search engine (Al-Fikr suka BING search engine)
Dia suka taip ape jer yang dia suka dan klik search....

Berbalik kpd tajuk entry (dan juga pe yg Disturbance cakap kat shoutbox)
Al-Fikr mmg xpernah tulis profile detail selain beberapa obsession Al-Fikr dlm blog nie.
Since Disturbance dh request Al-Fikr akan tulis gak r nanti....
So-Disturbance-can-you-wait?

 Disturbance & Al-Fikr

1 critique:

tim said...

so...
kiranya disturbance tu blogwalker lah ek..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts