Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

ChromeCryme is female tendency


Wajah terbaru ChromeCryme


Ahaks....
Memang klaka plak bile tetiba benda bukan hidup pun ada jantina. Selama nie, tengok pc, henset, tv xde lak terfikir pe jantina die (secara tepatnya ia bukan jantina, tapi tendency gender). Tapi, tadi ada r terbaca post entry blog someone. Post pasal  script program yang bleh kuar bunyi (benda nie dah  lama ada just tak penah lak terniat nak try). So try r dekat ChromeCryme tersayang-lebih-sayang-dari-Memphis (sebab Memphis tiada disisi sekarang nie)

Memphis yang sudah lama tak disentuh sebab tak balik kampung

So, try r script to. Play bunyi, sekali suara pompuan yg kuar. Ahaks....ChromeCryme adakah kamu kembar kepada Chrome Dokuro ( Hitman Home Tutor Reborn)? Adakah kamu bleh kuarkan Mist Imaginary gak?

Chrome Dokuro


0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts