Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Di kala aku kebosanan


Al-Fikr sekarang nie cukup bosan. Bosan yang tak sama dengan mana2 rasa bosan yang pernah dilalui time study dulu. Tapi, even bosan pun hidup dtill ken terus. Still kena enjoy every little thing. Still xbleh nak putus asa.

So macam time study dulu gak, bile bosan Al-Fikr akan cari buku untuk dibaca. Dan sekarang nie, bosan2 xde benda nak buat, Al-Fikr cari tempat yang best skit, berangin, xde bunyi bising2 dan baca buku. Dan sekarang nie tengah berusaha menghabiskan buku 'ROOM' tulisan Emma Donoghue. Even nampak macam cliche dan biasa2, tapi Al-Fikr memang suka baca buku cerita camnie....

So, kebosanan adalah gerbang kepada perluasan imaginasi dan pengetahuan untuk Al-Firk. (bunyi ayat last nie sangat kelakar)




0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts