Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

I have no special Sweetheart....So what?


The World is wide, but it is never enough for my love (& madness)

Urmmm....Dunia nie luas lagi. Belum puas berjalan lagi. Lidah nie pun baru boleh bercakap 2,3 bahasa (tak termasuk slang2 tempatan). Tapi dah ada yang labelkan Al-Fikr bujang terlajak....

Huuuu....Best lagi kalo dia bagi title Eligible Bachelor. Better, no?
Oooo....Hé ! L'ami! Umurku belum masuk pagar 30 ok....So bujang terlajak, totally lame....Well, not doubt yang ramai kawan yang sudah, akan dan merancang untuk bina masjid. Kad2 kahwin dari lepas grad dulu dah bleh wat album pastu wat sampel open bisnes cetak kad kahwin dah. Tapi bukan semua lelaki bleh bloom awal. Ada gak yang amik masa nak sampai full bloom. Assume jer Al-Fikr camtu....

Top lagilah hujah, Al-Fikr masih ada tanggungjawap yang lagi besar. Family always top priority and responsibility. + lagi kegilaan Al-Fikr masih belum jumpa garisan penamat. Berat memberi komitmen, kalau kegilaan ini tak berakhir (agak2 sewel disitu).

Tapi y'all tau kan Al-Fikr always open to anyone. Mulut laju macam peluru....Habis cakap baru terfikir.... Korang pun tau kan, macam mana Al-Fikr selalu lari dari buat kerja. Tiada alasan, just tau2 dah lenyap macam asap. Nak bagi komitmen dengan sikap camni? Makes me wonder....Who'll ever dare to stand me....


p/s: Tiada kena mengena dengan sesiapa samada hidup/mati. Setiap kebetulan adalah perancangan ALLAH yang kita tak pernah tahu. Ditaip untuk menegakkan pemikiran saya yang stay single dengan alasan masih belum puas melihat dunia dan tak suka kepada komitmen....(Jangan ambil peduli sangat kata2 ini)


1 critique:

Atsuko Ichirou said...

doakan yg terbaik utk Al-fikr...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts