Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Apa yang bermain difikiran & Salam ramadhan


Apa yang bermain difikiran....
  1. Ramadhan dah datang. So berpuasa dan menahan diri dari dosa2 yang membatalkan & mengurangkan pahala puasa. Berpuasa dan topup amalan menggandakan pahala. And, berdoa amalan itu berterusan untuk masa2 yang mendatang.
  2. France, France, France & traveling. Nak cepat melangkah ke fasa hidup yang lebih mencabar.
  3. Superbike. Ni obsession, so that is all to said.
  4. Pray for my small Score A business keep on right track & in good pace.
  5. Nak belajar balik. Experiment thesis dulu, masih banyak loose ends. Masih banyak ruang untuk improvement.
  6. Need to write back. Tulislah apa2; poem, short stories, thesis proposal. Whatever, as long I write.
  7. Quit current job. Maybe bukan option terbaik.
Maybe ada lagi. Tapi, ini je yang bermain difikiran 4-5 minggu ni.
Takpe Al-Fikr akan usahakan yang termampu buat masa ni. Kurangkan beban sikit. Maybe, boleh mulakan dengan yang last tu dan teruskan apa yang patut.
Dan kepada readers, Salam Ramadhan, selamat berpuasa dan berusaha menambah amalan. Dan Al-Fikr doakan usaha itu tak berhenti setakat Ramadhan saje, tapi diteruskan sampai bila2.




0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts