Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

New Look

Selepas setahun, Al-Fikr tukar layout blog nie....
Ok, ada tambah2, buang2, modified2 tempat2 yang patot....
Tak suka semak2, so simple2 sudahlah....



6 critique:

DARKNOUR said...

nice new templete,mmg simple. cma satu aku nk komen, tulisan kuning kat atas tu mungkin krg ssuai sket. mata jd pinar ble nk baca tu.

sugar2 kapas strawberry said...

nice..simple..

lilypelangi said...

simple gler . nice :D

Al-Fikr said...

darknour: tq pasal tegur. lupa nk tukar font color tu. TQVM. :)

Orang Kampung said...

1st time msuk kot.. hihi
ok ja theme ni..
jnji laju.. hihi

Al-Fikr said...

orang kampung: tq coz masuk sini. yes, simple kurangkn beban loading internet :)
lilypelangi: simple is better than serabut.
sugar2 kapas strawberry: tq. saya suak yg simple2 jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts