Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Ben Ashaari: Gambar ini, ada ceritanya....



Ben Ashaari buat segmen (klik sini)


Siapa gadis ni? 1st of all, gadis ini hanya kawan dan Al-Fikr tiada hubungan dengan dia. 2nd. gambar ni memang diambil dengan angle yang macam ni dan dengan izin empunya diri, bukan curi2.

Nama gadis ni, Miss H. Kawan sekerja ditempat kerja. Agak cute dan tak sombong (diingatkan kembali Al-Fikr tiada hubungan dengan dia). Tak ada ciri2 yang membencikan (bagi Al-Fikr) yang ada pada Miss H.

Gambar ni diambil dalam cable car naik ke Genting Highland. Tujuan kesana, suka2 tak fikir apa2. Al-Fikr yang ambil gambar ni. Bukan tangan seorang cameraman pro, tapi memang puas hati dapat tangkap gambar yang cantik. Selepas jer gambar ni ditangkap cable car tu meneruskan perjalanan ke Genting Highland tanpa gangguan. Dah kat sampai atas tu, kitorang enjoy jer. 

p/s: bosan tahap Kamen Rider Kabuto,
sampai nak taip cerita pun malas.

8 critique:

Yumida said...

bez nyer ade kwn cm 2..ala2 kwn sejati..yg penting kita enjoy!

salam ziarah n happy berblogging yer..

AMMAR YASIR said...

Pergh!!! Cunnya awek tu

aq noor said...

nak ngurat boleh... hehhe

http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

Al-Fikr said...

@Yumida: yes best bila ada kawan yang boleh faham kita, even bukan 100%.

@AMMAR YASIR: uurrrmmm....die memang cun.

@aq noor: boleh, tapi tak tau die nak layan ke tak...

Aku DaN SeSuAtU said...

nice pic..jom jenguk2 my pic pula

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html

Lelord said...

hehehe dari segmen yg sama

jom ke doha
http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-meh-tengok-gambar-ni.html

BiNtaNg HaTi said...

pssttt...kirim salam kat awek tu yer...:)

PeRmAtA bIrU said...

dtg tengok gambar..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts