Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

New Series: The Nine Lives of Chloe King

Ok. Tadi dah review pasal drama baru, Teen Wolf. Ni pun nak cite pasal drama gak. Siri baru dari ABC family channel.

The Nine Lives of Chloe King

ABC Family new series
Premier on June, 14
Current Episode: 5

Sinopsis: Menceritakan seorang gadis, Chloe King, yang dapat superpower pelik waktu birthday die yang ke-16. Power yang buat die jadi macam kucing. Well, power nie tak keluar tiba2. Boleh cakap power nie sebab keturunan die. Dan, keturunan ini telah diburu oleh manusia selama berabad2. Dan Chloe juga dapat tahu yang die special sebab dia-boleh dipanggil savior untuk survivor dari keturunan yang sama.




Al-Fikr baru tengok premier episode dia. Tak boleh nak komen lebih macam dah tengok lama kan. Tapi tuk 1st episod dah terangkan dah superpower, enemy, allies dan juga latar belakang keturunan dan power tu, even not in detail. Dan 1st episode jer dah ada adengan gaduh2 yang ganas. So, boleh assume yang cerita nie akan ada banyak gaduh2.




0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts