Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

It's Kind of a Funny Story

Sebuah filem tentang mereka yang siuman tapi rasa tak siuman. Mereka yang ada tekanan jiwa hingga perlukan timeout &getaway....

Hahaha....Amat best, dan Emma Roberts memang sweet. Ya, overall citer tak menghampakan, tapi bukan 10/10 gak. Kira so-so....
Cerita tentnag seorang mamat, Craig Gilner (Keir Gilchrist) yang depress. Dia depress sebab kena (dipaksa) masuk 1 kem (kelas tambahan) musim panas, yang dia tak minat dan tak nak. So, dia pergi hospital dan minta dimasukkan ke wad psikiatric. Kat dalam tu Craig ni kenal dengan ramai orang dan berkawab dengan mereka dengan bantuan Bobby (Zach Galifianakis). Dan dia juga ada crush dengan sorang awek ni; Noelle (Emma Roberts). Even Craig duduk dalam tu tak lama (5 hari), tapi dia dapat discover apa dia nak buat, bukan buat apa yang disuruh. 






Zach Galifianakis, the Bozo that made it to the top of the world.

Ni trailer filem.


p/s: Al-Fikr nak ambil timeout dari kerja.

0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts