Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

I said (again) I'm cool with lies....

storm of my life

Another bomb drop on my lap today.
Totally suck and not amusing, apparently.
I've said before, that I'm cool with lies just don't tell me the truth.
Sudah menipu, just minta maaf cukuplah.
Nak explain smpai merayu2 kenapa?
Kan, dh dpt 1 masalah lg.
Menyusahkan hidup jer....
(Kalo ko nak hidup susah ko pg tmpt lain r, jgn dtg dkt dgn aku)

Agaknya manusia (sekeliling aku) nie xfaham bahasa kot.
Okay sudah terlepas cakap tipu dan menipu, sudah.
Nak minta maaf, cakap je secara general. 
Aku confirm akan cakap "Apology accepted." Mudah, senang dan x mendatangkan masalah lg besar.
Tak payah nak explain panjang2 + lg drama2 cam haram.

Kenapa?
Kalo sudah menipu, dah x boleh nk tarik balik.
So, saying you're sorry is the best way.
But, does explanation needed?
No. Because once you explain, the things that everyone felt after the lied will become unreal and confusing.
Not to mention the anger and furiousness.

So, take one easy step to apology.
Said you're sorry for the wrong things you've done in the past
and it is done.
Save the explanation and whatnot.
Because it is no necessarily needed.

Anggap r cam korang minta maaf di Aidilfitri.
Korang cakap ke pe salah korang?
Confirm xcakap kan.

0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts