Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

If Only I'm a World Class Criminal



a criminal always on the move and alone


Saya pernah berangan nk jd World Class Criminal....
Ia adalah experience yg best.
Just imagine, 


1st kte adalah nobody from somewhere nobody want to talked about
Kte wat crime yg superb (curi gmbr monalisa / curi something dr smithsonian museum)
and whole world suddenly talking about it (jd hot news TV @ least)
and kte jd hit target untuk segala mcm agen yg tegakkn keadilan
kte lari serata dunia
seludup masuk foreign country
lari keluar airport xikut rule
jumpe sesape yg bleh tolong, but in mean time xleh trust die 100%


just fikirkan benda cmnie je dh rse sngt2 thrill....
serius this my long life dream
tp saya xnk kne tangkap or kill in action time wat sume tu
so solid plan is far then crucial for this kind of job

some of the trick saya penah fikir nk wat kalo saya wat crime
pkai full body skin mask (tuk cover all my original skin)
pkai bandage balut muka (biar xde spe tau how my face look like)
communicate pkai hand language (pretend to be deft / mute)
always have black sheep to sacrifice
do not have a fixed identity

well tu adalah trick yg saya fikir flawless (who knows?)
tp wat crime adalah sesuatu yg memenatkan bg saya
saya adalah sangat3 malas
so this dream will never, ever come true.


0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts