Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

Nightmare on Elm St. + Ironman 2


Td saya sdng best2 browsing, ter-accident kt 1 ads nie....
Ia adalah pasal 1 filem nie....


Filem nie adalah filem remake. Ia adalah filem Nightmare on Elm Street.

 A Nightmare on Elm Street (woohooo)
 
Wah....Ble plak diorg wat balik cte nie? Tau2 dh nk kuar je ( ke aku yg lepas pandang?)
Whatever....
 
Yg penting aku mesti nk tngok cte nie....Nk feel balik cte seram + bunuh2 yg melampau (even bru hri tu aku tngok Icarus)
Nak tngok Freddy + gloves yg ada pisau tu tikam2 orang, kelar2 org.... Mesti best (woohooo....)

Ada x budak nakal kt sini?
Untuk list pelakon+pengarah klik sini


Satu lg filem yg saya nak tngok (yg nie dh tau lme dh) adalah Ironman 2....

 Woi Mesin Perang npe ko pandang tmpt lain?
 
His back....Robert Downey Jr as Tony Stark/ Ironman 
(makhluk nie kalo berlakon mmg best)

 Hari tu saya jd Sherlock Holmes....Skang saya adalah Ironman
 

Apa yg baru dlm Ironman 2? Ia adalah Rhodey Rhodes/War Machine sidekick Ironman  Woohoo
Villain die plak adalah Ivan Vanko/Whiplash

 Woi ko gile ke suruh aku pakai baju cmnie? Kne electric shot kang....Naye je!
 
Plot cte nie revolve around time after Stark announce Tech yg die ada kt public. So ramai r makhluk yg tamak+gile kuasa+xde otak nk tech yg Stark Industry ada....Dan bergasak r mereka....Hahahaha
 
Untuk list pelakon+pengarah klik sini






0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts