Thanks for viewing my BLOG
Entry dibawah snap 'TALES', 'ABOUT', 'MUMBLING', 'NUKILAN HATI' adalah hak cipta terpelihara dan tidak boleh diulang cetak dimana-mana tanpa kebenaran bertulis Al-Fikr.

Review filem out of context yang meletop boleh baca kat Movie
Al-Fikr juga suka tengok Drama Amerika
Boleh tonton/dengar lagu kegemaran Al-Fikr di Playlist dan Song

Al-Fikr suka Aprillia Shiver 750.

About the Tales

Mari bercakap mengenai cite 2 yg dh ada disini....

Cite nie adalah adaptasi first aku dr satu cerita rkyt yg aku dgr lme dlu.
Dan cite nie dh aku wat dlm bnyk2 version sejak lme dlu. Yg aku post dlm blog nie adalah version yg aku reka time aku PMR....Waktu tu aku tulis cite nak improve english aku. So ada r bnyk, bnyk grammatical erorr.

Cite nie aku tulis waktu disney keluar cite The Emperor's New Groove. Lme dh cite nie. Tahun 2000. Cite die pasal sorang raja yg melampau arrogant. Die kne sumpah jd Llama. so die try r nk jd raja  balik dan kne wat trial2. Die jumpe sorg kwn dan adventure sama2.
Aku bosan ngan story line die. So aku ubah r jd cm cite yg aku post 2.

Just to mention aku selalu simpan hasil tulisan aku in my comics stack. So time aku kemas2 komik aku confirm ada jumpe 7,8  story book aku dlu2. Kebnykan cite tu dlm English. Pasal pe? Pasal time aku blaja dlu aku tak pndai english. Biasa r org kampung. So nk buang title tu aku blaja. Malas nk blaja cara biasa aku tulis r cite cmnie. Mcm2 cite ada aku tulis. Start ngan skill blaja smpai skang nie dh jd cm blood and flesh. Aku rse kalo ada time maybe aku post dlm nie cite yg aku wat time aku kt matrix  + U dlu....
Hopefully the time will come....







0 critique:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pembaca Blog Al-Fikr

 

Browse

Happy Hour

Page Rank Checker
Join 4Shared Now!

Popular Posts